Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Служба судової охорони та Нацгвардія провели спільні навчання в Закарпатському апеляційному суді

17 лютого 2020, 12:16

Днями в Закарпатському апеляційному суді пройшли спільні навчання Територіального управління Служби судової охорони у Закарпатській області та Нацгвардії.

Аби передбачити всі небезпечні ситуації, які можуть виникнути під час конвоювання особливо небезпечних злочинців та проведення самих судових процесів у залах судових засідань, у Закарпатському апеляційному суді відпрацювали переміщення таких осіб до залів суду та забезпечення захисту усіх відвідувачів та працівників суду під час судових засідань.

Навчалися реагувати й на акції непокори підозрюваних та заспокоювати відвідувачів, які прийшли їх підтримати. Головними завданнями співробітників Служби судової охорони Закарпаття та Нацгвардії у будь-якій ситуації є захист кожної людини.

Навчання проводили заступник начальника Територіального управління Служби судової охорони у Закарпатській області підполковник Служби Дмитро Безкровний та заступник командира одного з батальйонів Національної гвардії майор Андрій Галицький.

"Співробітники Служби судової охорони Закарпаття постійно вдосконалюватимуть свої професійні навички, щоб у разі будь-якої  небезпеки бути на сто відсотків підготовленими", – наголосив підполковник Служби судової охорони Дмитро Безкровний.

За повідомленням прес-служби ССО