Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Черкасах співробітники Служби судової охорони надали першу медичну допомогу постраждалим в ДТП

17 лютого 2020, 10:29

У неділю, 15 лютого, у Черкасах, поблизу Будинку правосуддя, сталася дорожньо-транспортна пригода, учасником якої став чоловік з чотирирічною дитиною. Водій не впорався з керуванням автомобіля, наїхавши на паркан, стовп, рекламний щит, і зніс два дерева.

Співробітники Територіального управління Служби судової охорони у Черкаській області, побачивши в камери відеонагляду момент аварії, оперативно зреагували на подію. Капрал Служби судової охорони Сергій Гамала негайно викликав оперативні служби порятунку, а сержант Служби судової охорони Вадим Онищук першим надав первинну медичну допомогу учасникам аварії, скориставшись штатною аптечкою. До приїзду поліції та карети швидкої співробітник Служби був на місці події та робив все задля порятунку людей.

Медики швидкої, які прибули на місце виклику, оглянули потерпілих. Чотирирічну дівчинку, яка перебувала в салоні автівки, доправили до Черкаської обласної дитячої лікарні зі рваною раною щоки. Батькові постраждалої дитини надали допомогу на місці.

Професійні дії співробітників Служби судової охорони, їх швидка реакція, знання та вміння надавати першу домедичну допомогу – це врятовані людські життя, адже саме перші хвилини після надзвичайної події вирішують подальшу долю потерпілих.

 

За повідомленням прес-служби ССО