Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підозрюваний у справі про загибель директора Черкаської школи залишиться під домашнім арештом

12 лютого 2020, 10:22

Черкаський апеляційний суд залишив без змін ухвалу Придніпровського районного суду міста Черкаси про застосування запобіжного заходу до Романа Куниці у вигляді домашнього арешту до 23.03.2020 включно. Протягом встановленого строку домашнього арешту він має прибувати за кожною вимогою до слідчого, прокурора і суду, не залишати без дозволу слідчого, прокурора і суду місце постійного проживання,  цілодобово носити електронний засіб контролю, не спілкуватися зі свідками тощо.

Романа Куницю підозрюють у вчиненні злочину, передбаченого частиною другою статті 286 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого.

Як встановило слідство, підозрюваний перебував за кермом автомобіля «LAND ROVER DISCOVERY SPORT», за участі якого сталася ДТП ввечері 14 січня 2020 року на перехресті вулиць Надпільна та Крилова в Черкасах. В результаті пригоди загинув директор Черкаської загальноосвітньої школи №19 Юрій Лункін.

За повідомленням прес-служби суду