Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Cпівробітники Служби судової охорони Хмельниччини відпрацювали дії із забезпечення правопорядку під час судового процесу

11 лютого 2020, 11:12

У Хмельницькому співробітники Служби судової охорони спільно з військовослужбовцями Національної гвардії України та працівниками Головного управління Нацполіції в Хмельницькій області відпрацювали дії із забезпечення правопорядку під час резонансного судового процесу.

Головна мета тренування полягала у відпрацюванні злагоджених дій між підрозділами в ході припинення різних правопорушень як у приміщеннях судів, так і на прилеглій до них територій.

Надалі подібні навчання проводитимуться на регулярній основі задля вдосконалення як теоретичних, так і практичних навичок співробітниками Територіального управління Служби судової охорони у Хмельницькій області.

- Досконалі знання теорії та практики, отримані під час комплексних навчань, допоможуть співробітникам Служби правильно організовувати несення служби за будь-яких обставин, – зауважив начальник Територіального управління Служби судової охорони у Хмельницькій області полковник Служби судової охорони Сергій Мельник. 

За повідомленням прес-служби ССО