Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Співробітники Служби судової охорони забезпечили на Хмельниччині безпечний розгляд резонансної кримінальної справи

06 лютого 2020, 13:27

На Хмельниччині співробітники Служби судової охорони 5 лютого посилили охорону учасників судового процесу в Славутському міськрайонному суді, де розглядалася резонансна кримінальна справа.  

У цій судовій установі повторно розглядали справу з обвинувачення групи місцевих мешканців у скоєнні  низки тяжких кримінальних злочинів. Очікувалося, що зухвала поведінка обвинувачених може призвести до порушень громадського порядку в суді, виявлення неповаги до суду та інших учасників судового процесу, зриву розгляду справи.  

У зв’язку з цим співробітники Територіального управління Служби судової охорони у Хмельницькій області на час розгляду цієї резонансної справи взяли Славутський міськрайонний суд під посилену охорону й забезпечили належний громадський порядок та безпеку усіх учасників судового процесу.

Варто додати, що Славутський міськрайонний суд перейшов під охорону Служби судової охорони наприкінці грудня минулого року, а загалом на Хмельниччині вже 8 установ судової влади перебувають під охороною Служби.

 

За повідомленням прес-служби ССО