Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

На Слобожанщині та Волині співробітники Служби вдосконалили свої навички із забезпечення правопорядку в судах

13 січня 2020, 14:41

У регіональних підрозділах Служби судової охорони тривають навчання та практичні заняття з організації служби й порядку дій співробітників Служби під час забезпечення охорони судів, органів та установ системи правосуддя.

Так, у Харкові головний акцент таких занять було спрямовано на підготовку офіцерів підрозділу охорони та командирів відділень охорони Територіального управління Служби судової охорони у Харківській області.

Зокрема, відпрацьовані ситуативні завдання, які можуть виникати під час виконання завдань з підтримання громадського порядку в судових установах, припинення проявів неповаги до суду, забезпечення безпеки всіх учасників судового процесу.

Практична фаза занять була спрямована на відпрацювання співробітниками порядку пропуску громадян до приміщень установ системи правосуддя, застосування зброї і спеціальних засобів, надання першої долікарської допомоги, обліку та зберігання зброї і спеціальних засобів, використання засобів зв’язку.

У Луцьку навчання зі співробітниками Територіального управління Служби судової охорони відбулося на базі Волинського апеляційного суду.

Під час навчання співробітники Служби удосконалили свої теоретичні та практичні навички із забезпечення правопорядку в судових установах та безпеки всіх учасників судового процесу.

Завершилися навчання і тренування проведенням тестування та підбиттям підсумків.

 

За повідомленням прес-служби ССО