Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відкрито провадження у справі щодо санаторно-курортних закладів курорту «Куяльник»

12 грудня 2019, 17:01

Судом розглядається справа щодо санаторно-курортних закладів курорту «Куяльник»

Пресс-служба суду повідомляє, що в провадженні судді Господарського суду Одеської області Шаратова Юрія Анатолійовича знаходиться справа №916/3620/19 за позовом заступника прокурора Одеської в інтересах держави в особі Фонду державного майна України до Приватного акціонерного товариства лікувально-оздоровчих закладів профспілок України «Укрпрофоздоровниця», Комунального підприємства «Агенція реєстраційних послуг», державного реєстратора Морозової О.С. про визнання права власності на будівлі санаторно-курортних закладів курорту «Куяльник» за державою, визнання незаконними та скасування рішень реєстратора про реєстрацію права власності, скасування записів про право власності на нерухоме майно.

Позов обґрунтований тим, що санаторій ім. Пирогова (Куяльник) є державною власністю. Прокуратура зазначає, що ПрАТ ЛОЗ профспілок України «Укрпрофоздоровниця» не визнає права власності держави на спірне майно у зв’язку з його відчуженням, тому наявні підстави для визнання права власності за державою в особі Фонду державного майна України.

Ухвалою суду від 10.12.2019 відкрито провадження у справі та призначено підготовче провадження на 9.01.2020 о 14:15.

Крім того, судом застосовано заходи забезпечення позову у вигляді накладення арешту на нерухоме майно за ухвалою від 11.12.2019.

Повні тексти електронних копій процесуальних документів у справі є загальнодоступними на офіційному сайті Єдиного державного реєстру судових рішень  (http://reyestr.court.gov.ua).

 

За повідомленням прес-служби суду