Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Галицький районний суд Івано-Франківської області оголошує конкурс дитячих малюнків "Правосуддя"

01 жовтня 2019, 10:30

Галицький районний суд Івано-Франківської області оголошує конкурс малюнку серед школярів на тему: «Правосуддя».

До участі у конкурсі запрошуються школярі м. Галича та с. Залуква, а також Галицького району 5-9 класів.

Юним учасникам надається можливість у повній мірі відтворити на папері свої бачення про судову систему, правосуддя в Україні (образ судді, оголошення рішення суду, будівля суду, зал судового засідання, учасники судового процесу, суд майбутнього, Феміда, тощо) у вигляді малюнку. Конкурсні роботи (малюнки) повинні бути оригінальними,  та обов’язково містити дані про виконавця, а саме ПІБ, клас та назву навчального закладу, контактний телефон. Робота має бути виконана на аркуші формату А4 олівцями, фарбами, фломастерами тощо.

Оголошення переможців конкурсу відбудеться через веб-сайт Галицького районного суду  - http://gl.if.court.gov.ua та газету «Галицьке слово».

Кращі роботи будуть відзначені грамотами. Найкращі роботи та роботи переможців будуть розміщені в приміщенні суду, де їх зможуть побачити відвідувачі суду.

Роботи у вигляді малюнку будуть прийматися до 6 грудня 2019 року за адресою: м. Галич, вул. Караїмська, 11, приміщення Галицького районного суду Івано-Франківської області, як особисто так і через засоби поштового зв’язку (кабінет помічників).

 

За повідомленням прес-служби суду