Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обвинуваченому у вбивстві продовжено запобіжний захід у вигляді тримання під вартою

17 вересня 2019, 10:17

       16 вересня 2019 року Біляївський районний суд Одеської області у складі колегії суддів розглянув у відкритому судовому засіданні в залі суду м. Біляївка клопотання прокурора про продовження запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою обвинуваченого у кримінальному провадженні за обвинуваченням громадянина О. у вчиненні злочинів, передбачених пунктом 13 частини 2 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство, вчинене особою, яка раніше вчинила умисне вбивство, за винятком вбивства, передбаченого статтями 116-118 цього Кодексу) та частиною 1 статті 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом).

      З огляду на конкретні обставини та на суспільну небезпечність вчиненого діяння, в якому обвинувачується громадянин О., тяжкість покарання за вчинене, який офіційно не працевлаштований, має не зняту та непогашену судимість, майже 2 роки переховувався від органів слідства, суд прийшов до висновку, що наразі не перестали існувати ризики, які стали підставою для обрання відносно обвинуваченого запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

       За результатами розгляду клопотання:

  • Клопотання прокурора – задовольнили;
  • Запобіжний захід у виді тримання під вартою стосовно обвинуваченого О. продовжили строком на 60 днів, з утриманням його в Одеській УВП-21 УДПтС України в Одеській області.

 

       За повідомленням прес-служби суду