Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До Волочиського районного суду надійшла справа за фактом смертельного ДТП за участю пасажирського автобуса, що здійснював міжнародні перевезення

12 вересня 2019, 14:16

До Волочиського районного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт у справі порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого.

Так, досудовим розслідуванням було встановлено, що 18.06.2019, близько 02 години 08 хвилин, водій автобуса “VAN HOOL T-917 ATLANO”, здійснюючи перевезення пасажирів за маршрутом “Неаполь (Італія)-Херсон”, поблизу смт.Війтівці Волочиського району, проявив неуважність та допустив зіткнення із автопоїздом у складі сідлового тягача “IVECO STRALIS” та причепа “SCHMITZ SKO24”, який рухався у попутному напрямку.

Внаслідок зіткнення у автобусі вилетіло лобове скло та упало на автомобіль “СHVROLET AVEO”, який рухався у зустрічному напрямку.

Після зіткнення транспортних засобів, автобус змінив напрямок свого руху, виїхав на зустрічний напрямок руху, з'їхав у кювет та здійнив наїзд на дерево.

Внаслідок ДТП підмінний водій автобуса загинув, двоє пасажирів автобуса отримали тяжкі та середнього ступеня важкості тілесні ушкодження вдповідно.

За повідомленням прес-служби суду