Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До суду надійшло кримінальне провадження за фактом втягнення осіб до зайняття проституцією

10 вересня 2019, 18:27

На розгляд до Комунарського районного суду м. Запоріжжя надійшло кримінальне провадження у відношенні 46-річного чоловіка та 25-річної жінки, які обвинувачуються у тому, що вони щонайменше з квітня 2019 року, за попередньою змовою, діючи умисно, з метою отримання незаконного прибутку шляхом сутенерства, створили стійке об’єднання осіб, з метою забезпечення незаконної діяльності з надання інтимних послуг за грошову винагороду.

При цьому чоловік підтримував функціонування борделя, розміщував в інтернеті оголошення про надання сексуальних послуг за грошову винагороду, здійснював охорону, шукав дівчат на роботу повіями, а його пособниця виконувала адміністративні функції: прийом замовлень від клієнтів, контроль графіка роботи і т.п. Всього в борделі надавали сексуальні послуги за грошову винагороду 4-5 дівчат.

Дії обвинувачених органами досудового слідства кваліфіковано за частиною другою статті 28, частиною другою статті 302 Кримінального кодексу України, як звідництво для розпусти, з метою наживи, вчинене за попередньою змовою групою осіб та за частиною другою статті 303 Кримінального кодексу Українияк втягнення особи в зайняття проституцією, вчинене щодо кількох осіб та сутенерство, тобто дії особи по забезпеченню заняття проституцією іншою особою, за попередньою змовою групою осіб, вчинене повторно.

Обвинуваченим загрожує покарання до 7 років позбавлення волі.

Розгляд кримінального провадження відбудеться під головуванням судді Піх Ю.Р.

Підготовче судове засідання призначено на 11:30 25 вересня 2019 року.

За повідомленням прес-служби суду