Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Продовжено строк тримання під вартою обвинуваченому у вчинені умисного вбивства двох осіб

06 вересня 2019, 09:23

5 вересня 2019 року було продовжено розгляд кримінального провадження стосовно громадянина Г., який обвинувачується  у вчиненні кримінальних правопорушень,   передбачених пунктом 1 частини другої статті 115, частиною другою статті 15 пунктами 1, 2 частини другої статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

Справа розглядається колегіально: головуючий суддя – Волков Ю.Р., Баннікова Н.В., Пащенко Т.П.  

Цього ж дня ухвалою суду продовжено строк тримання під вартою обвинуваченого до 2 листопада 2019 року включно.

Наступне відкрите судове засідання відбудеться о 14:00 19 вересня 2019 року.

Пошук інформації щодо стадій розгляду справи можна здійснити на веб-порталі «Судова влада України» за № 497/124/17.

Нагадаємо громадянин Г.,  обвинувачується в тому, що 16 вересня 2016 року, маючи намір, помститися потерпілому   Р., проник в будинок де мешкали потерпілий та члени його сім’ї. Узявши ножа ,увійшов до спальні , де відпочивали потерпілі та наніс сплячому потерпілому Р. множенні удари ножем в різні частини тіла, у тому числи життєво важливі. Від  спричинених тілесних ушкоджень настала смерть потерпілого.

Продовжуючи свої дії гр. Г., зайшов до сусідньої кімнати, де відпочивала неповнолітня дитина, де наніс сплячому потерпілому декілька ударів ножем у різні частини тіла, в процесі боротьби неповнолітній потерпілий зміг вирватися та  втік, викликав допомогу та отримав медичну допомогу.

Не зупиняючись на скоєному, обвинувачений Г., повернувся до кімнати подружжя потерпілих Р.,де тим же ножем наніс потерпілій Р.,яка на той час вже прокинулась від шуму, численні ударив життєво важливі часини тіла від яких настала смерть потерпілої.

Після чого, продовжуючи свої протиправні дії обвинувачений Г., тим же ножем, наніс присутній у тій же кімнаті малолітній потерпілій численні удари у різні частини тіла, спричинивши тяжкі тілесні ушкодження. Однак не довів свій умисел до кінця, по причинам які не залежали від його волі, оскільки малолітня потерпілі завчасно отримала медичну допомогу.

   

За повідомлення прес- служби суду