Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відкладено підготовче засідання у справі за фактом ДТП, в якій загинули двоє поліцейських

05 вересня 2019, 10:51

Овідіопольським районним судом Одеської області продовжилось слухання кримінального провадження по обвинуваченню громадянина Т. у вчиненні злочину, передбаченого частиною третьою статтею 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

На адресу суду надійшли клопотання адвоката С. в інтересах власників майна, відповідно до яких він просить суд повернути вилучене майно в ході огляду місця події. Учасники процесу не заперечують проти задоволення клопотань. Заслухавши пояснення представника власників майна, з’ясувавши думку учасників процесу, ознайомившись з доданими до клопотань письмовими доказами, суд вважає клопотання такими, що підлягають задоволенню, оскільки зазначене майно не визнано речовими доказами по справі. Суд ухвалив клопотання задовольнити, повернути вилучене майно в ході огляду місця події.

Клопотання, яке було подано до суду, громадянкою Л. про залучення її до кримінального провадження в якості потерпілої, оскільки внаслідок кримінального правопорушення загинув її чоловік Л. ухвалою суду задоволено.

Потерпілими були подані позовні заяви про стягнення матеріальної та моральної шкоди. Суд ухвалив прийняти до розгляду у кримінальному провадженні цивільні позови, та надав обвинуваченому Т. статус цивільного відповідача.

В зв’язку з необхідністю додаткового часу для їх вивчення суд відклав розгляд справи на 20 вересня 2019 року о 15:00 в приміщенні Овідіопольського районного суду Одеської області.

Нагадаємо, що 19 січня 2019 року на автошляху Одеса-Овідіополь біля Гребного каналу сталась дорожньо-транспортна пригода за участю маршрутного таксі, вантажного та легкового автомобілів. У ДТП загинули двоє пасажирів маршрутного таксі – молодий чоловік та дівчина. Вони обоє – працівники поліції. Ще четверо людей отримали травми.

Головуючий суддя – Бочаров А.І.

Пошук процесуальних рішень по даній справі можна здійснити в Єдиному державному реєстрі судових рішень за № 509/3142/19.