Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

9 років позбавлення волі з відшкодуванням 2 млн грн моральної шкоди за скоєння тяжкого злочину

08 серпня 2019, 16:18

Сьогодні колегія суддів Мукачівського міськрайонного суду, ухвалила вирок у кримінальному провадженні стосовно обвинуавченого Ш., якого визнано виним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною першою статті 126 (побої і мордування), частиною першою статті 121(умисне тяжке тілесне ушкодження), частиною другою статті 121 Кримінального кодексу України та призначено  йому остаточне покарання у виді 9 (дев’ять) років позбавлення волі.

У вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною другою статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство), обвинуваченого визнано невинуватим та виправдано його за недоведеністю в його діях складу кримінального правопорушення.

Цивільний позов потерпілої В. задоволено частково. Стягнено з обвинуваченого на користь потерпілої 25 600,00 грн. матеріальної та 2 000 000 (два мільйони) гривень моральної шкоди. В іншій частині позовних вимог відмовлено.

Цивільний позов потерпілого Т. задоволено частково. Стягнено з обвинуваченого на користь потерпілого 5 000 (п’ять тисяч) гривень моральної шкоди. В іншій частині позовних вимог відмовлено.

Нагадаємо, що подія мала місце 10 січня 2018 року в с. Горонда, де сталося вбивство місцевого мешканця внаслідок бійки.

 

За повідомленням прес-служби суду