Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підозрюваного у вчиненні грабіжу взято під варту

08 серпня 2019, 11:52

Слідчий суддя Роздільнянського районного суду Одеської області задовольнив клопотання слідчого СВ Роздільнянського ВП ГУНП в Одеській області погодженого з прокурором Роздільнянської місцевої прокуратури Одеської області, про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою громадянина К., який підозрюється у вчиненні кримінального злочину, передбаченого частиною другою статті 186 Кримінального кодексу України – грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, або вчинений повторно, або за попередньою змовою групою осіб.

Інформаційно: громадянин К, перебуваючи в будинку, який належить громадянці Н., вживали спиртні напої. В ході вживання спиртного, громадянин К. та М. побачили на столі в кімнаті мобільний телефон, в результаті чого у них виник прямий умисел на відкрите заволодіння мобільним телефоном. Знаходячись в стані алкогольного сп’яніння громадянин К. разом з М., за попередньою змовою між собою, шляхом погроз громадянці Н. відкрито заволоділи мобільним телефоном.

Після чого, громадянин К. та М. розпорядились викраденим майном на власний розсуд, чим завдали потерпілій Н. матеріального збитку.

Слід зауважити, що громадянин К. раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності.

Звертаємо увагу, що ухвала суду не набрала законної сили.

 

За повідомленням прес-служби суду