Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Стажисти Літньої школи юридичної практики ознайомилися із роботою Чернігівського окружного адміністративного суду

07 серпня 2019, 14:47

Протягом 5-6 серпня 2019 року в рамках культурно-просвітницького, соціального проекту Літня школа юридичної практики на екскурсію до Чернігівського окружного адміністративного суду завітали студенти-правники. Учасниками проекту є представники юридичних факультетів закладів вищої освіти різних регіонів України.

Вони ознайомилися з історією будівлі суду, організацією роботи суду та структурою підрозділів, мали оглядову екскурсію судовою установою. Загалом протягом двох днів студенти побачили роботу судової установи «зсередини», оглянули технічне оснащення залів судового засідання, ознайомилися з порядком проведення судового засідання, мали можливість поспілкуватися із суддями.    

Варто зауважити, що відвідування студентами суду є нагодою для майбутніх правників визначитися з професійним спрямуванням. Такі заходи сприяють правильному розумінню сутності правосуддя, значення і ролі суду в розвитку демократичного суспільства.

Чернігівський окружний адміністративний суд відкритий до співпраці з молоддю та бере активну участь у правовій освіті, вихованні правової культури, формуванні правильного сприйняття функцій правосуддя та ролі судді у  суспільстві.

За повідомленням прес-служби суду