Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Володимир Орлов просить суд заборонити призначати інших осіб начальником Південно-східного територіального управління АРМА

07 серпня 2019, 14:20

​Володимир Орлов просить Окружний адміністративний суд міста Києва застосувати заходи забезпечення позову шляхом встановлення заборони очільнику АРМА призначати інших осіб на посаду начальника Південно-східного територіального управління Агентства.

Зокрема, позивач просить заборонити Голові Агентства з розшуку та менеджменту активів та/або виконуючому обов’язки очільника АРМА, до набрання рішенням у справі №640/13182/19 законної сили, приймати/видавати акт про призначення інших осіб, у тому числі шляхом переведення державних службовців, на посаду начальника Південно-східного міжрегіонального територіального управління Національного агентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів.

Наразі судом вирішується питання щодо наявності правових підстав для вжиття заходів  забезпечення позову.

Водночас, у липні суд відкрив провадження у справі №640/13182/19 та ухвалив розглядати її у порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення (виклику) сторін та проведення судового засідання за наявними у справі матеріалами. Зазначимо, позивач – Володимир Орлов просить суд визнати протиправним рішення в.о. Голови АРМА про відмову у призначенні позивача на посаду начальника Південно-східного теруправління Агентства та просить суд  зобов'язати Голову АРМА прийняти рішення про призначення Володимира Орлова начальником відповідного міжрегіонального територіального управління.  

 

За повідомленням прес-служби суду