Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Люботинському міському суді Харківської області проведено навчання із пожежної безпеки

02 серпня 2019, 16:20

           2 серпня 2019 року у приміщенні Люботинського міського суду Харківської області працівниками державної пожежно-рятувальної частини управління державної служби України із надзвичайних ситуацій в Харківській області № 48 (місто Люботин) проведено практичне навчання з питань пожежної безпеки для працівників Люботинського міського суду Харківської області.

         Навчання  було спрямоване на вивчення заходів пожежної безпеки на об’єктах та робочому місці, порядку сповіщення про пожежу, дій під час пожежі, та в умовах конкретної надзвичайної ситуації, застосування первинних засобів пожежогасіння.

         Метою проведення пожежно-технічного навчання є підвищення пожежно-технічних знань працівників, більш глибоке ознайомлення з протипожежними заходами та діями в разі виникнення пожежі, напрацювання навичок з використання наявних засобів пожежогасіння та  вжиття заходів  щодо недопущення  виникнення  пожеж. 

               На завершення даного навчання працівники суду мали змогу поставити питання та отримати відповіді і поради фахівців у галузі пожежної безпеки.

 

Колектив Люботинського міського суду Харківської області висловлює глибоку вдячність за підтримку в організації проведенні комплексного об’єктового тренування.

За повідомленням прес-служби суду