Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

60 діб тримання під вартою отримав 19-річний підозрюваний у незаконному збуті наркотичних засобів

02 серпня 2019, 16:15

Слідчий суддя Вінницького міського суду Вінницької області 2 серпня 2019 року розглянув клопотання слідчого про застосування запобіжного заходу у виді тримання під вартою стосовно 19-річного хлопця,  який підозрюється у вчиненні незаконного придбання та зберігання з метою збуту, наркотичних засобів, вчинені повторно, якщо предметом таких дій були особливо небезпечні наркотичні засоби та психотропні речовини (ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України).

Відповідно до матеріалів вказаного клопотання, підозрюваний незаконно придбав особливо небезпечний наркотичний засіб, обіг якого заборонено – канабіс, який надалі зберігав при собі у розфасованому вигляді, з метою подальшого збуту. Реалізовуючи свій злочинний план, хлопець неодноразово залишав для майбутніх покупців у різних місцях приховану «закладку» з вищевказаним згортком наркотичного засобу.

За результатами повного та всебічного судового розгляду, слідчий суддя задовольнив клопотання слідчого та застосував до підозрюваної особи запобіжний захід у виді тримання під вартою, із правом внесення застави в розмірі 160560 (ста шістдесяти тисяч п’ятисот шістдесяти) гривень.

Наразі тривають слідчі дії. 

 

За повідомленням прес-служби суду