Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Продовжується розгляд резонансної справи за фактом вбивства 4 осіб

02 серпня 2019, 10:49

Колегією суддів продовжується розгляд кримінальної справи за обвинуваченням чоловіка в умисному вбивстві чотирьох осіб (стаття 115 Кримінального кодексу України) та у незаконному поводженні зі зброєю, бойовими припасами (стаття 263 Кримінального кодексу України).

1 серпня 2019 року відбулося чергове судове засідання, під час якого було продовжено на 60 днів строк запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою обвинуваченому.

Нагадаємо, що 28 жовтня 2018 року на території одного з домоволодінь Центрально-Міського району міста Кривого Рогу працівниками поліції було знайдено закопаними чотири трупи.

Звертаємо увагу, що за клопотанням сторони захисту судовий розгляд справи здійснюється у закритому засіданні впродовж усього судового провадження.

Відповідно до статті 27 Кримінально процесуального кодексу України кримінальне провадження у закритому судовому засіданні суд здійснює з додержанням правил судочинства, передбачених цим Кодексом. На судовому розгляді в закритому судовому засіданні можуть бути присутні лише сторони та інші учасники кримінального провадження.

За повідомленням прес-служби суду