Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підозрюваному у вчиненні крадіжки ювелірних виробів, суд застосував запобіжний захід

02 серпня 2019, 10:34

Слідчий суддя Вінницького міського суду Вінницької області 1 серпня 2019 року розглянув клопотання слідчого про застосування запобіжного заходу у виді домашнього арешту стосовно раніше судимого 33-річного чоловіка, який підозрюється у вчиненні крадіжок, скоєних повторно та поєднаних з проникненням (частина друга статті 185, частина третя статті 185 Кримінального кодексу України).

Відповідно до матеріалів вказаного клопотання, 29 травня 2019 року у місті Вінниці чоловік, діючи повторно та з корисливих мотивів незаконно проник до салону автомобіля, звідки викрав електроінструменти. Після чого, зник з місця події, а викраденим майном розпорядився на власний розсуд. Крім того, того ж дня, підозрюваний, викрав ювелірні вироби з торгівельного місця одного з вінницьких торгових центрів.

До того ж, 26 травня 2019 року у місті Вінниці 33-річний чоловік, діючи повторно та з корисливих мотивів незаконно проник до салону автомобіля, звідки викрав GPS-навігатор, а 2 червня 2019 року викрав банку ікри з одного з вінницьких продуктових магазинів.

За результатами повного та всебічного судового розгляду, слідчий суддя задовольнив клопотання слідчого та застосував до підозрюваної особи запобіжний захід у виді цілодобового домашнього арешту.

Наразі тривають слідчі дії.

 

За повідомленням прес-служби суду