Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підозрюваному у спробі вбивства власного сина продовжено строк тримання під вартою

01 серпня 2019, 18:45

Відбулось чергове судове засідання у кримінальній справі стосовно громадянина К., який обвинувачується у вчиненні злочину, передбаченого частиною другою статті 15, частиною першою статті 115 Кримінального кодексу України – закінчений замах на умисне вбивство. Під час розгляду справи колегією Роздільнянського районного суду Одеської області було задоволено клопотання прокурора про продовження терміну тримання під вартою.

Наступне відкрите судове засідання відкладено на 10:30 5 вересня 2019 року.

Головуючий суддя(суддя доповідач): Ільяшук А.В.

Пошук інформації щодо стадій розгляду справи можна здійснити на веб-порталі «Судова влада України» за № 507/591/19

Інформаційно: громадянин К., перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння за місцем свого мешкання, на ґрунті особистих неприязних відносин, при сварці з сином Н., вирішив вчинити вбивство останнього. Реалізуючи свій умисел, громадянин К. взяв обома руками сокиру, яка була розміщена в кімнаті біля плити, наніс її обухом три удари по життєво важливому органу потерпілого Н., а саме в голову, спричинивши тяжкі тілесні ушкодження.

Однак, громадянин К. не довів свій злочинний умисел до кінця  з причин, які не залежали від його волі, так як громадянин Н. був доставлений до Любашівської ЦРЛ, де йому було надано своєчасну медичну допомогу.

Ухвала суду не набрала законної сили

 

За повідомленням прес-служби суду