Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

За торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами без наявності ліцензії підприємець сплатить 3400 гривень штрафу

31 липня 2019, 12:56

30 липня 2019 року суддя Біляївського районного суду Одеської області розглянув матеріали, які надійшли від Біляївського ВП ГУНП в Одеській області про притягнення до адміністративної відповідальності громадянина П. за частиною першою статті 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення (роздрібна торгівля алкогольними напоями чи тютюновими виробами без наявності ліцензії) та визнав його винним у вчиненні вищевказаного адміністративного правопорушення та наклав на нього адміністративне стягнення у вигляді штрафу у розмірі 3400 грн.

Довідково: 25 травня 2019 року о 09:50  громадянин П. - фізична особа приватний підприємець реалізував слабоалкогольний напій пиво 0,5 л. «Янтарь» та тютюнові вироби сигарети «Rothmans» без ліцензії з магазину розташованого в с. Михайлівка.

В судовому засіданні громадянин П. свою вину у вчиненні вказаного правопорушення визнав.

При визначені виду і мири адміністративного стягнення правопорушнику суд прийняв до уваги характер та ступінь суспільної небезпеки вчиненого правопорушення, фактичні обставини справи, особу правопорушника, неодноразовість притягнення його до адміністративної відповідальності.

 

     За повідомленням с прес-служби суду