Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд скасував іспитовий строк та направив чоловіка для відбування реального покарання

30 липня 2019, 17:53

30 липня 2019 року Біляївським районним судом Одеської області задоволено подання психолога Біляївського МРВ філії ДУ «Центр пробації» в Одеській області про скасування іспитового строку і направлення для відбування призначеного покарання відносно громадянина К. (мешканця м. Біляївка), засудженого 26 липня 2017 року Біляївським районним судом за частиною третьою статті 185 Кримінального кодексу України до 5 років позбавлення волі, зі статтями 75,76 Кримінального кодексу України з випробуванням на 3 роки.

Довідково: Підставою для звернення представника пробації з вищенаведеним поданням  стало невиконання засудженим покладених на нього вироком суду обов’язків (відповідно до статті 76 Кримінального кодексу України, судом покладено обов'язки: - повідомляти орган з питань пробації про зміну місця проживання, роботи; - з’являтись для реєстрації в орган з питань пробації).

Відповідно до витягу з «Армор» засуджений К. протягом 2019 року притягувався за адміністративні правопорушення шість разів.

У ході розгляду вищевказаного подання встановлено, що жодних позитивних змін в особистості засудженого з часу ухвалення вироку Біляївським районним судом Одеської області не відбулося.

Тому суд задовольнив подання психолога Біляївського МРВ філії ДУ «Центр пробації» в Одеській області, скасувавши звільнення засудженого вироком Біляївського районного суду Одеської області від 26 липня 2017 року громадянина К., від відбування покарання з випробуванням і направивши його для відбування призначеного судом покарання у вигляді позбавлення волі строком на 5 (п’ять) років, взявши  під варту в залі суду.


  За повідомленням прес-служби суду