Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Колектив Ковпаківського районного суду м. Суми висловлює співчуття у зв'язку із передчасною смертю судді Чернобая Олега Івановича

29 липня 2019, 10:11

27 липня 2019 року на п’ятдесятому році зупинилося серце життєрадісної, чуйної людини, високопрофесійного судді, мудрого і виваженого керівника, надійного колеги і щирого друга – голови Ковпаківського районного суду міста Суми Чернобая Олега Івановича.


Олег Іванович був визнаним авторитетом у суддівській спільноті, справедливим і принциповим суддею, чесною та порядною людиною.
За його високий професіоналізм, енергійність, рішучість, наполегливість, турботливість судді беззастережно, неодноразово довіряли очолювати суд.
Передчасна смерть Олега Івановича є тяжкою невідворотною втратою для родини, друзів, колективу Ковпаківського районного суду міста Суми і всієї судової спільноти...
Схиляючи голову у глибокій скорботі та розділяючи біль втрати, висловлюємо глибоке щире співчуття родині, близьким, колегам та всім хто його знав.
Вічна пам'ять …..

Бажаючі провести в останню путь Чернобая Олега Івановича повідомляємо, що церемонія прощання відбудеться об 11:45  29 липня 2019 року в Спасо-Преображенському соборі (м. Суми, вул. Соборна, 31).

Поховання покійного відбудеться на Баранівському кладовищі о 13:00.