Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Слідчому надано тимчасовий доступ до документів Новокаховського техніко-економічного ліцею у рамках досудового розслідування, – Новокаховський міський суд надав роз’яснення ЗМІ

09 липня 2019, 10:18

Новокаховський міський суд Херсонської області надає роз’яснення щодо поширеної рядом обласних електронних ЗМІ інформації про розгляд судом кримінального провадження за фактом підробки документів у місцевому техніко-економічному ліцеї.

У рамках проведення слідчих дій під час досудового розслідування кримінального провадження за ознаками злочину, передбаченого частиною першою статті 358 Кримінального кодексу України  (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів) до суду надійшло клопотання слідчого, погоджене з прокурором, про надання дозволу на тимчасовий доступ та можливість вилучення документів, які зберігаються у Новокаховському техніко-економічному ліцеї.

Зазначене клопотання було розглянуто слідчим суддею Новокаховського міського суду Херсонської області та задоволено частково, ухвалою суду від 19.06.2019 надано дозвіл на тимчасовий доступ та можливість отримання належним чином завірених копій документів, які зберігаються у Новокаховському техніко-економічному ліцеї.

Станом на 08.07.2019 до Новокаховського міського суду Херсонської області кримінальне провадження щодо працівників вищезазначеного навчального закладу не надходило.

Ознайомитись із текстом ухвали Новокаховського міського суду Херсонської області в Єдиному державному реєстрі судових рішень можна за посиланням http://reyestr.court.gov.ua/Review/82521429.

 

За повідомленням прес-служби суду