Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Працівники Тростянецького районного суду Вінницької області навчалися діяти у надзвичайних ситуаціях

19 червня 2019, 09:53

      18 червня 2019 року у Тростянецькому районному суді Вінницької області було проведено навчання працівників апарату суду діям у надзвичайних ситуаціях. Навчальний захід був проведений  відповідальними особами Державної пожежно-рятувальної частини №29 смт. Тростянець.

        У ході навчання інспектор групи ОЗНС ДПРЧ 29 смт. Тростянець  Свирида Марина В’ячеславівна надала працівникам рекомендації щодо дій у надзвичайних ситуацій техногенного характеру. Зокрема було наголошено на порядку дій людей у зонах хімічного і  радіаційного зараження, використання засобів радіаційно-хімічного захисту, захисних споруд  та протирадіаційних укриттів.

       Начальник групи ОЗНС ДПРЧ 29 смт Тростянець  капітан служби ЦЗ Набурович Олександр Володимирович розповів працівникам про наявність найбільш наближених до приміщення суду потенційно небезпечних підприємств, а також про кількість та  місцезнаходження сховищ і протирадіаційних укриттів на території Тростянецького району.

      Насамкінець працівники апарату суду були ознайомлені з аналізом пожежної ситуації, що склалася  на території Тростянецького району станом на 18 червня 2019 року.

За повідомленням прес-служби суду