Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Виконуючого обов’язки головного лікаря Покровської центральної районної лікарні поновлено на роботі,- рішення суду

06 червня 2019, 15:04

6 червня 2019 року Красноармійським міськрайонним судом Донецької області розглянуто цивільну справу за позовом  Шутька Сергія Леонідовича до  Покровської міської ради Донецької області та  Покровської центральної районної лікарні про визнання звільнення незаконним та скасування розпорядження про припинення виконання обов’язків, поновлення на роботі, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу, відшкодування моральної шкоди та судових витрат.

Рішенням суду позов задоволено частково: - визнано незаконним звільнення Шутька Сергія Леонідовича, розпорядження про припинення виконання ним обов’язків скасовано; - Шутька Сергія Леонідовича поновлено на роботі виконуючим обов’язки головного лікаря Покровської центральної районної лікарні; - стягнуто з Покровської центральної районної лікарні на користь позивача середній заробіток за час вимушеного прогулу в розмірі 34 455,05 грн.; - стягнуто з Покровської міської ради у якості відшкодування моральної шкоди 10 000 грн.

В іншій частині позову відмовлено.

Також, на користь Шутька Сергія Леонідовича стягнуто судові витрати: з Покровської міської ради- 5360,50 грн., з Покровської центральної районної лікарні - 3942,10 грн.

Рішення суду в частині поновлення на роботі, а також в частині стягнення середнього заробітку за один місяць в розмірі 19 688,60 грн. судом допущено до негайного виконання.

 

За повідомленням прес-служби суду