Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Господарському суді Миколаївської області відбувся День відкритих дверей для юнацтва

05 червня 2019, 18:16

5 червня 2019 року у Господарському суді Миколаївської області відбувся  День відкритих дверей для учнів Миколаївського юридичного ліцею. Цей захід організовано з нагоди 28-ї річниці господарських судів України — цього року це вже друга зустріч працівників суду із школярами, спрямована на підвищення рівня правової культури юного покоління.

Під час заходу традиційно відбулось спілкування молоді з керівництвом суду. Голова суду Марина Мавродієва ознайомила гостей з особливостями господарського судочинства, розповіла про основні принципи діяльності господарських судів.

Учні відвідали відрите судове засідання, в якому спостерігали, як розглядає справу суддя Наталія Семенчук, та ознайомилися з роботою суду під час екскурсії відділами суду. Слід зазначити, що Господарський суд Миколаївської області також активно співпрацює з вищими навчальними закладами й радо приймає на практику студентів-правників — отже, судове засідання відвідали також і студенти другого курсу Миколаївського інституту права Одеської національної юридичної академії, які наразі проходять практику в господарському суді.

Наприкінці заходу гості поділилися позитивними враженнями. Наступні заходи для школярів та студентства відбудуться восени, з початком нового навчального року.

 

 За повідомленням прес-служби суду