Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Визначено суддю в розгляді клопотаннь про обрання запобіжних заходів підозрюваним у пораненні дитини  

04 червня 2019, 09:23

Як повідомлялось раніше, до Голосіївського районного суду міста Києва надійшли клопотання про застосування запобіжних заходів щодо осіб, які підозрюються в умисному нанесенні тяжких тілесних ушкоджень 5-ти річному хлопчику

Автоматизованою системою документообігу Голосіївського районного суду міста Києва, 04.06.2019 визначено слідчого суддю (Чередніченко Н.П.), який буде розглядати  клопотання про обрання запобіжних заходів особам, які підозрюються у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною четвертою статті 296, статті 128 Кримінального кодексу України (хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, вчинене групою осіб із застосуванням вогнепальної зброї, заздалегідь заготовленої для нанесення тілесних ушкоджень та необережне тяжке тілесне ушкодження).

Судове засідання призначено на 04.06.2019 об 09:30, зал судового засідання № 1.

Про результати розгляду буде повідомлено додатково.

 

Довідково: Після того, як стало відомо, що від отриманих травм дитина померла, Генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що у зв’язку із цим прокурори Київської обласної прокуратури змінюють підозру з перекваліфікацією скоєного ними злочину на частину другу пункт 2,7, статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство) Підозри будуть вручені двом затриманим поліцейським в Голосіївському райсуді зранку о 09:00, де їм обиратиметься запобіжний захід. Прокуратура наполягатиме на триманні під вартою. Сьогодні ж підписав листа на ім‘я Міністра ВС з вимогою зняти відповідального за п’яне дикунство керівника Райвідділу поліції. Висловлюю щирі співчуття батькам та рідним дитини».

* злочин карається позбавленням волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічним позбавленням волі.

За повідомленням прес-служби суду