Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Луганський окружний адміністративний суд провів "День у мами-тата на роботі"

30 травня 2019, 17:03

30 травня 2019 року в останній день навчання до Луганського окружного адміністративного суду були запрошені діти працівників суду для ознайомлення з роботою їх батьків. Метою  зустрічі з дітьми було  покращити їх  уявлення чи розуміння того, що таке суд, які функції виконує суддя, як  виглядає судова система в Україні  та  як робота їх батьків пов’язана з справлянням судочинства, під час захисту порушеного права громадян.

Екскурсію судом для дітей провела прес-секретар суду Якимчук В.В., яка ознайомила дітей  з символами судової влади в Україні, також розповіла про професію судді та юриста відповідно до займаних посад їх батьків. В ході заходу діти оглянули робочі кабінети помічників суддів, зали судових засідань,  мали змогу відвідати кабінети, де працюють рідні, зробити фото на згадку. Під час екскурсії діти мали нагоду не лише відвідати відділи суду, а й поспілкуватися із суддями та працівниками апарату суду.

Наприкінці зустрічі відбулося урочисте нагородження юних художників, які брали участь у конкурі малюнку «Закон оберігає». Також на всіх дітей чекали солодощі і подарунки та було зроблено колективне фото на згадку про цікаву і корисну зустріч.

За повідомленням прес-служби суду