Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Фінал інноваційної програми спецпідготовки та нові обличчя правосуддя

24 травня 2019, 13:10

24 травня 2019 року Національна школа суддів України завершила спеціальну підготовку 371 кандидата на посаду судді.

Уричисте підведення підсумків реалізації інноваційної програми спеціальної підготовки підводилось у Києві, з трансляцією в регіональні відділення.

Ректор Національної школи суддів України Микола Оніщук проаналізував хід та підвів підсумки спецпідготовки.

Привітали майбутніх суддів з подоланням ще одного етапу до суддівської мантії, який водночас допоміг оволодіти необхідними для відправлення правосуддя знаннями і навиками і гості урочистостей. Зокрема, напутні слова новій генерації суддів сказали заступник голови Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Володимир Бутенко, головний міжнародний експерт проекту Європейського Союзу “Право - Justice” Анна Адамська-Галлант, заступник керівника програми USAID “Нове правосуддя” Наталія Петрова, Голова Офісу Ради Європи в Україні Мортен Енберг, керівник українсько–канадського проекту підтримки судової реформи Любомир Маркевич, керівник  програми у сфері верховенства права та прав людини Координатора проектів ОБСЄ в Україні Наталія Ступницька.

Прозвучали напутні слова також і від викладацького корпусу.

Подякували за вдалу організацію навчального процесу, високий рівень викладацького складу, цікаву й змістовну програму в свою чергу слухачі. Завершились урочистості врученням майбутнім суддям сертифікатів про проходження спеціальної підготовки.

За повідомленням прес-служби НШСУ