Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Для переможниці конкурсу письмового твору провели екскурсію у світ суддівства

10 травня 2019, 16:21

«День із суддею»  - так можна охарактеризувати 10 травня 2019 року для Коробко Сніжани, учениці 9-Б класу Скадовської загальноосвітньої школи №3.  Сніжана стала переможницею конкурсу письмового твору на тему: «Правосуддя», який проводив Скадовський районний суд Херсонської області минулого місяця для учнів 9-11 класів  зазначеної школи.

У ролі провідника у світ суддівства для Сніжани постав суддя Скадовського районного суду Херсонської області Григорій Шабрацький. Простою мовою, уникаючи складних юридичних термінів, суддя поспілкувався з дівчиною, розповівши про роботу судді, цікаві випадки із суддівської практики та відповів на всі запитання, які її цікавили стосовно суддівської роботи та роботи суду в цілому. Сніжана прийшла до суду підготувавшись заздалегідь – з цілим переліком запитань, які й поставила судді.

Також Сніжана безпосередньо побачила  суддівську роботу та відвідала всі відкриті судові засідання під головуванням судді Шабрацького, які були призначені на цей день.

Крім того, працівники суду провели для дівчини ознайомчу екскурсію будівлею суду, в ході якої вона дізналася про роботу канцелярії та архіву суду.

За повідомленням прес-служби суду