Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулось підготовче судове засідання за позовом депутата міськради міста Кропивницького Вадима Дриги

24 квітня 2019, 18:14

Сьогодні, 24 квітня 2019 року в Ленінському районному суді м. Кіровограда відбулось підготовче судове засідання за позовом депутата міської ради міста Кропивницького Дриги Вадима Вікторовича.

Позивач звернувся в суд з позовом в якому просить визнати відсутність з ТОВ «Факторингова компанія «Вектор Плюс» та ТОВ «Кредитні ініціативи» прав іпотекодержателя за договорами іпотеки укладеними між АКБ «ТАС-Комерцбанк» та ним; визнати недійсним договір про відступлення прав за іпотечними договорами в частині відступлення прав за вищезазначеними іпотечними договорами, посвідчений приватним нотаріусом М.; визнати недійсним договір про відступлення прав за іпотечними договорами в частині відступлення прав за вищезазначеними іпотечними договорами, посвідчений приватним нотаріусом З. та скасувати записи в Державному реєстрі іпотек.

Сьогодні, 24 квітня 2019 року в підготовчому судовому засіданні вирішено клопотання представника позивача про витребування доказів від приватних нотаріусів та залучено до участі в справі третю особу.

Відтак, суд на підставі пункту 3 частини 2 статті 200 ЦПК України, з урахуванням думки представника відповідача ТОВ «Кредитні ініціативи», вважає за доцільне завершити підготовче провадження у справі та призначити справу до судового розгляду по суті.

Розгляд справи по суті призначено на 29 травня 2019 року.

З повним текстом ухвал можливо ознайомитися в ЄДРСР за єдиним унікальним номером №405/137/19

За повідомленням прес-служби суду