Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Завідувачка дитсадка «Веселка» не переконала суд у безпідставності догани та подальшого звільнення через систематичні порушення

24 квітня 2019, 14:30

Рішенням Теплодарського міського суду Одеської області повністю відмовлено громадянці Г. в задоволенні позову до Управління освіти, культури та спорту виконавчого комітету Теплодарської міської ради Одеської області щодо поновлення на посаді завідуючої дошкільного навчального закладу №1 «Веселка» за недоведеністю належними та допустимими на те доказами.

За матеріалами справи громадянка Г. звернулась до суду з позовом, в якому просила скасувати накази про винесення догани та про звільнення з посади; поновлення її на посаді. Крім того, просила стягнути з відповідача середній заробіток за час вимушеного прогулу та завдану їй моральну шкоду.

Звертаємо увагу, що рішення суду не набрало законної сили та може бути оскаржено протягом тридцяти днів з дня його проголошення до Одеського апеляційного суду.     

Читайте також: https://ukranews.com/ua/news/582159-v-teplodari-pid-odesoyu-dytsadivciv-zbyralys-nagoduvaty-tukhlym-m-yasom

За повідомленням прес-служби суду