Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Завершено розгляд справи стосовно директорки департаменту фінансів, економіки та інвестицій Сумської міської ради

24 квітня 2019, 10:42

24 квітня 2019 року завершено розгляд адміністративних матеріалів стосовно директорки департаменту фінансів, економіки та інвестицій Сумської міської ради про вчинення нею правопорушень, пов’язаних із корупцією за частинами 1 та 2 ст. 172-7 КУпАП.

 За результатами розгляду постановою суду провадження у справі закрито,  у зв’язку з закінченням строку притягнення до адміністративної відповідальності.

Згідно ч. 3 ст. 38 КУпАП адміністративне стягнення за вчинення правопорушення, пов’язаного з корупцією, може бути накладено протягом трьох місяців з дня його виявлення, але не пізніше двох років з дня його вчинення.

З матеріалів справи вбачається, що вказана в протоколі подія була 29 березня 2017 року, а протоколи про адміністративні правопорушення надійшли до суду 26 березня 2019 року , тобто за три дні до спливу вказаного в законі строку.

В свою чергу хочеться відмітити, що розгляд справи було призначено своєчасно, але його було відкладено у зв’язку з хворобою особи, яка притягується до адміністративної відповідальності.

Постанова Зарічного районного суду міста Сум може бути оскаржена до Сумського апеляційного суду протягом 10 днів.

Головуючий суддя Капкін О.Б.

Пошук судових рішень можна здійснити в ЄДРСР № 591/1895/19.

Довідково: у протоколах про адміністративні правопорушення мова йшла про те, що посадова особа Сумської міської ради 29 березня 2017 року не повідомила про наявність у неї реального конфлікту інтересів та вчинила дії в умовах такого конфлікту.

 

За повідомленням прес-служби суду