Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Призначено підготовче судове засідання у справі за фактом вбивства депутата Черкаської обласної ради Сергія Гури

12 квітня 2019, 14:23

18 квітня 2019 року о 10:00  в залі судових засідань № 1 Соснівського районного суду міста Черкаси відбудеться підготовче судове засідання у кримінальному провадженні стосовно Миколи Гончара за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною першою статті 115 (умисне вбивство), частиною першою статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

У відповідності до  частини третьої статті 31 КПК України кримінальне провадження здійснюватиметься колегіально судом у складі трьох професійних суддів.

Про результати проведення підготовчого судового засідання у вказаній справі буде проінформовано додатково.

Довідково: слідством було встановлено, що 24.05.2018, близько 18 години, в приміщенні однієї з громадських організацій, розташованому по вулиці Хрещатик у м. Черкаси, між депутатом Черкаської обласної ради Сергієм Гурою та 48-річним Миколою Гончарем, який виявився його знайомим, відбувся конфлікт, у ході якого останній здійснив декілька пострілів у потерпілого та у подальшому забарикадувався в цьому приміщенні. Депутат від вогнепальних поранень загинув.

Фото: 24 Канал

За повідомленням прес-служби суду