Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Визначено дату початку конкурсу на зайняття посади керівника апарату Вищого антикорупційного суду – 13 травня 2019 року

22 березня 2019, 13:18

22 березня 2019 року відбулося засідання Комісії з питань вищого корпусу державної служби в системі правосуддя, під час якого ухвалено надати Державній судовій адміністрації України інформацію про строк подання документів кандидатами на зайняття посади державної служби категорії «А» в системі правосуддя – керівника апарату Вищого антикорупційного суду, а також про час, дату та організацію проведення перевірки володіння іноземними мовами.

У засіданні взяли участь голова Комісії з питань вищого корпусу державної служби в системі правосуддя Малашенкова Т.М., члени Комісії Комков В.К., Лукаш Т.В., Прилипко С.М., Суховий В.Г., Голубицький С.С., Моніч Б.С., Гребенюк Т.Д.

Комісія розглянула пропозиції Комітету з відбору кандидатів на зайняття вакантних посад державної служби категорії «А» в системі правосуддя та ухвалила надати ДСА України інформацію про строк подання документів кандидатами на зайняття посади керівника апарату Вищого антикорупційного суду – з 10 квітня 2019 року по 25 квітня 2019 року.  

Також Комісія підтримала пропозицію Комітету з відбору кандидатів на зайняття вакантних посад державної служби категорії «А» в системі правосуддя затвердити рівень завдань, який повинен відповідати критеріям рівня володіння іноземною мовою «В1» за системою володіння іноземними мовами, що використовується в Європейському Союзі; затвердити завдання та критерії оцінювання вирішення завдань для перевірки володіння іноземними мовами кандидатами на зайняття посад державної служби категорії «А» в системі правосуддя – керівника апарату Вищого антикорупційного суду.

Крім того, прийнято рішення залучити до участі у перевірці володіння кандидатами на зайняття вказаних посад іноземною мовою, що є однією з офіційних мов Ради Європи, експертів Всеукраїнського центру підвищення кваліфікації державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування за сприяння Національного агентства України з питань державної служби.

Члени Комісії ухвалили рішення провести перевірку володіння іноземними мовами кандидатами на зайняття посад державної служби категорії «А» в системі правосуддя – керівника апарату Вищого антикорупційного суду
13 травня 2019 року о 09:00 впродовж двох годин з моменту отримання ними завдань.

Конкурс на зайняття посади державної служби категорії «А» в системі правосуддя – керівника апарату Вищого антикорупційного суду буде проведено 13 травня 2019 року о 12:00 за адресою: місто Київ, вул. Студентська, 12а (проведення тестування).

Під час засідання члени Комісії також розглянули запит адвоката Чеботарьова В.П., який представляє інтереси Трегуба Г.І. – кандидата на зайняття посади державної служби категорії «А» в системі правосуддя – Голови ДСА України.  

Протокол засідання Комісії від 22 березня 2019 року буде оприлюднено на офіційному веб-сайті Вищої ради правосуддя.

 

Прес-центр судової влади України