Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підозрюваного у незаконному заволодінні поліцейського автомобіля взято під домашній арешт

12 березня 2019, 12:35

11 березня 2019 року до Прилуцького міськрайонного суду Чернігівської області надійшло клопотання від слідчого СВ Прилуцького відділу поліції ГУНП в Чернігівській області, погоджене з прокурором Прилуцької місцевої прокуратури Чернігівської області, про застосування до особи, яка підозрюється у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченою частиною першою статті 289 Кримінального кодексу України - незаконне заволодіння транспортним засобом.

Слідчим суддею Прилуцького міськрайонного суду Чернігівської області було розглянуто та постановлено ухвалу суду  про обрання запобіжного заходу  у вигляді домашнього арешту строком на два місяці стосовно чоловіка, який підозрюється у незаконному заволодінні транспортним засобом.

 

Довідково: 8 березня 2019 року близько 23:50  підозрюваний Г. перебуваючи поблизу будівлі Прилуцького відділу поліції ГУНП в Чернігівської області, скориставшись відсутністю уваги сторонніх осіб, проник до середини салону службового автомобіля, що належить АТГ УМВС, завів двигун шляхом з’єднання дротів, після чого поїхав в напрямку одного із сіл Прилуцького району.

 

За повідомленням прес-служби суду