Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Надійшло клопотання про застосування примусових заходів медичного характеру підозрюваному у вбивстві екс-начальника митниці 

05 лютого 2019, 18:20

До Заводського районного суду м. Миколаєва надійшло клопотання про застосування примусових заходів медичного характеру стосовно Фільцева О.О., обвинуваченого у вчиненні злочинів, передбачених, пунктами 6,12 частини другої статті 115, частиною першою статті  289, частиною першою статті 185, частиною другою статті 185 Кримінального кодексу України. Відповідно до ухвали суду - призначено підготовче судове засідання на 13 лютого 2019 року о 11:00.

Нагадаємо, що Фільцев О.О. підозрюється органами досудового розслідування  у тому, що у кінці 2017 року, використовуючи довірчі стосунки, які склались між ним та Поляковим (екс-начальником митниці), запропонував останньому створити спільне підприємство з виготовлення олії нащо просив надати грошові кошти в сумі 50 000 євро, в якості частки для створення спільного підприємства.

На початку січня 2018 року Поляков надав Фільцеву кошти у сумі 50 000 євро, що еквівалентно 1 670 000 (один мільйон шістсот сімдесят ) грн.

На вимогу про повернення коштів у Фільцева виникли проблеми. Зрештою боржник все ж призначив Полякову зустріч - нібито щоб повернути борг. Під час зустрічі Фільцев з напарником побили екс-начальника митниці, позбавили волі, а потім один з них задушив його.

В подальшому вони винесли тіло і завантажили його в автомобіль Полякова та на наступний день поховали тіло.

Через деякий час автомобіль, на якому вивозили екс-начальника митниці, був знайдений на території одного з гаражних кооперативів.

 

За повідомленням прес-служби суду