Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обрано суддів-спікерів Київського апеляційного суду

01 лютого 2019, 18:19

У Київському апеляційному суді обрано суддів-спікерів

Комунікація представників судової системи з громадськістю, засобами масової інформації, відкритий діалог служителів Феміди з суспільством – це шлях до розбудови незалежної та ефективної судової влади в Україні.

З метою налагодження ефективної комунікації суду, відповідно до положень Стратегії розвитку судової влади України на 2015-2020 рр. та Рекомендацій міжнародної конференції «Зміцнення довіри до судової влади через покращення комунікації», на чергових зборах суддів Київського апеляційного суду, що відбулись 1 лютого 2019 року за ініціативою голови суду Ярослава Головачова, обрано суддів-спікерів.

_DSC00361

Вказані судді уповноважені висвітлювати офіційну позицію від імені суду, брати участь у публічних заходах за участю представників засобів масової інформації, а також виконувати інші повноваження, спрямовані на реалізацію комунікаційної стратегії суду.

Відтак, такими повноваженнями в Київському апеляційному суді наділено Бориса ЛевенцяОлену ЛапчевськуЛюдмилу СушкоОксану РудніченкоТетяну Фрич та Ольгу Юрдигу.

_DSC00521

 _DSC00561

_DSC00631

_DSC00851

_DSC00721

Водночас, Київський апеляційний суд працює відкрито і роботу з налагодження ефективної комунікації з суспільством вважає однією з пріоритетних, адже це є першочерговим кроком до підвищення довіри до судової влади.

 

За повідомленням прес-служби суду