Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Очаківський міськрайонний суд Миколаївської області оголошує конкурс на зайняття вакантних посад державної служби категорії «В»

01 лютого 2019, 15:08

Очаківський міськрайонний суд Миколаївської області оголошує конкурс на зайняттявакантних посад державної служби категорії «В»

 

  1. Секретар суду (тимчасово не зайнята посада (за строковим трудовим договором) на період відсутності державного службовця, за яким відповідно до Закону України «Про державну службу» зберігається посада державної служби) (умови №1)

 

  1. Секретар суду (тимчасово не зайнята посада (за строковим трудовим договором) на період відсутності державного службовця, за яким відповідно до Закону України «Про державну службу» зберігається посада державної служби) (умови № 1)

 

  1. Секретар судового засідання (постійна) (умови № 2)

 

 

Умови проведення конкурсу наведені у додатках №№ 1-2 до наказу керівника апарату суду від 31 січня 2019 року № 23.

Конкурс проводиться відповідно до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 18 серпня 2017 року № 648.

Перелік тестових питань затверджено наказом Національного агентства України з питань державної служби та Міністерства юстиції України від 06.05.2016 року № 97/1328/5.

На офіційному сайті Національного агентства України з питань  державної служби у розділі "Тестування" розміщена коротка інстукція користувача з проходження тестування.

Кандидати на посади за бажанням мають можливість пройти он-лайнову підготовку до комп'ютерного тестування конкурсу.

Детальніше про умови конкурсу: https://oc.mk.court.gov.ua/sud1420/pres-centr/novosti/638791/