Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Міловським районним судом Луганської області проведено "День відкритих дверей" для школярів

01 лютого 2019, 11:42

Сьогодні в приміщенні Міловського районного суду Луганської області було проведено захід «День відкритих дверей» за темою: «формування правової свідомості у молоді селища, підвищення рівня суспільної довіри до суду, покращення обізнаності щодо діяльності судової системи». 

Метою даного заходу  є формування правової свідомості у молоді, підвищення суспільної довіри до суду.
Цього дня до будинку правосуддя були запрошені учні 9 класу Міловської ЗОШ  І-ІІI ступенів.
У ході проведення заходу учні ознайомилися з організацією діяльності суду, завданням суду, судовою системою .  Особливо дітей вразили зал судових засідань № 1 для розгляду кримінальних справ, загородження з оргскла для  обвинувачених. 
Керівник апарату суду Кузіна О.А. , заступник керівника апарату суду Кулинич Н.М. та консультант суду Кривошей  В.В. провели ознайомчу екскурсію під час якої учні мали змогу оглянути зал  судових засідань,  канцелярію суду, інші кабінети суду, ознайомилися з інформацією розміщеною на дошці оголошень суду,   мали змогу  ознайомитися з історичними фотографіями Міловського районного суду Луганської області.

"День відкритих дверей" приніс користь та задоволення як учням   так і самим працівникам Міловського районного суду Луганської області. 
За підсумками проведеного заходу «Дня відкритих дверей», діти   висловили подяку керівництву суду за проведений захід .

 

За повідомленням прес-служби суду