Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

За фактом вибуху на території цеху ТОВ «Завод Кобзаренка» судом накладено арешт на майно 

29 січня 2019, 12:49

25 січня 2019 року Липоводолинським районним судом розглянуто клопотання слідчого СВ Липоводолинського відділення поліції ГУНП в Сумській області Тараніна Є.А про накладення арешту на майно ТОВ «Завод Кобзаренка».  

За результатами розгляду клопотання слідчого місцевого підрозділу поліції слідчим суддею місцевого суду Бутенком Д.В. накладено арешт на балон "пропан-бутан" ємністю 40 літрів та на документацію з питань інструктажу з охорони праці працівників дільниці.

В ухвалі суду зазначено, що арешт зазначеного вище майна діє до ухвалення остаточного судового рішення у вказаному кримінальному провадженні.

Про хід та розгляд цієї резонансної справи Липоводолинський районний суд Сумської області буде повідомляти додатково на офіційному сайті та на сторінці у мережі Facebook.

Із текстом ухвали суду можна ознайомитися в Єдиному державному реєстрі судових рішень за номером справи № 581/64/19 (http://reyestr.court.gov.ua/).

Довідково: за інформацією місцевого відділу поліції, яка наявна в матеріалах клопотання, 24 січня 2019 року близько 15:00 за адресою: сел. Липова Долина, вул. Русанівська 16, в одному із приміщень цеху № 9 ТОВ «Завод Кобзаренка" відбувся вибух газового балону "пропан-бутан" ємністю 40 літрів, унаслідок чого постраждали чотири працівники заводу, які на момент вибуху перебували неподалік.

 

За повідомленням прес-служби суду