Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Практичні аспекти призначення та проведення експертизи у судовому провадженні у світлі останніх законодавчих новел

28 січня 2019, 16:35

25 січня 2019 року в приміщенні суду відбулась лекція для суддів загальних судів Закарпатської області та суддів Закарпатського апеляційного суду на тему: «Практичні аспекти призначення та проведення експертизи у судовому провадженні у світлі останніх законодавчих новел».

Лектором виступив Геннадій Геннадійович Пампуха - керуючий партнер ТОВ «НІСЕ»- міжнародний експерт права, арбітражу і експертизи, судовий експерт за фахом 10.18 «Електротехнічна експертиза», адвокат, медіатор, міжнародний арбітр, бізнес-тренер, автор і розробник законопроектів, Президент міжнародної неприбуткової асоціації «Європейська арбітражна палата» (м. Брюссель, Бельгія), член Правління інвестиційно-консалтингового центру I.D.C. (м. Лодзь, Польща).

Незалежний  інститут судових експертизи має великий досвід проведення освітніх заходів, присвячених темі експертизи, проведення масштабних комплексних експертиз не лише українськими атестованими судовими експертами, але і міжнародною групою експертів, що призначались суддями в особливо складних справах.

Формат лекції передбачав не лише теоретичний матеріал, але і максимум практики.

  

 

За повідомленням прес-служби Закарпатського апеляційного суду