Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Харківський апеляційний суд перегляне запобіжний захід батьку, який викинув свого сина з вікна четвертого поверху

25 січня 2019, 16:08

Харківським апеляційним судом призначено розгляд апеляційної скарги прокурора на ухвалу слідчого судді Чугуївського міського суду Харківської області щодо обрання запобіжного заходу 45-річному мешканцю міста Чугуєва, який викинув із вікна четвертого поверху квартири свого п’ятирічного сина.

Органом досудового розслідування чоловіку оголошено про підозру за частиною другою статті 15, пунктом другим 2 частини другої статті 115 Кримінального кодексу України (закінчений замах на вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині, вчинене стосовно малолітньої дитини). 

За обставинами підозри: в січні цього року чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, знаходячись у приміщенні дитячої спальної кімнати в нічний час, за допомогою рукоятки відчинив вікно, взяв до рук малолітнього сина, який спав, та викинув через віконний отвір. Дитина впала з четвертого поверху на землю, отримавши тілесні ушкодження різного ступеня, в результаті чого була госпіталізована.

Слідчим суддею Чугуївського міського суду Харківської області до вказаної особи застосовано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Розгляд апеляційної скарги прокурора відбудеться  28 січня 2019 року об 11:30   у залі судових засідань №13, 1-й поверх.

Єдиний унікальний номер справи №636/127/19

 

За повідомленням прес-служби суду