Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обрано запобіжний захід особі, яка обвинувачується у вчиненні тяжкого злочину

11 січня 2019, 15:19

Слідчий суддя Вінницького міського суду Вінницької області 10 січня 2019 року розглянув клопотання про застосування запобіжного заходу стосовно 27-річного жителя села Удич Теплицького району, який підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною першою статті 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство, а саме умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині.

У рамках досудового розслідування стало відомо, що підозрюваний, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, проходячи між будинками села Удич, вступив у суперечку зі своїм знайомим. У ході конфлікту, потерпілий наніс удар кулаком 27-річному чоловіку. У свою чергу, підозрюваний, у відповідь на це, розуміючи суспільну небезпеку своїх дій, а також можливі наслідки у вигляді смерті потерпілого, наніс удар кулаком в обличчя останньому. Після того, як потерпілий впав на землю, маючи намір довести свій умисл до кінця, 27-річний підозрюваний наніс ще чотири удари кулаком в область обличчя. Від отриманих важких тілесних ушкоджень чоловік помер на місці.

Дослідивши матеріали клопотання, суд застосував до підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів.

Наразі тривають слідчі дії.

 

За повідомленням прес-служби суду