Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обрано запобіжні заходи особам, які підозрюються у квартирних крадіжках

09 січня 2019, 09:39

8 січня 2019 року слідчим суддею Борівського  районного суду Харківської області оголошено  повний  текс ухвал  суду  про обрання запобіжних заходів  у вигляді цілодобового домашнього арешту та тримання під вартою, стосовно двох молодих  чоловіків, які підозрюється у численних квартирних крадіжках в смт.  Борова Харківської області. 

4 січня 2019 року до Борівського  районного суду Харківської області надійшли два  клопотання слідчого СВ Борівського відділення поліції Ізюмського ГУНП в Харківській області про застосування до осіб, які підозрюються у скоєнні кримінальних правопорушень - злочинів, передбачених частиною третьою статті 15, частиною третьою статті 185 Кримінального кодексу України.

Цього ж дня слідчим суддею клопотання були розглянуті та застосовано до підозрюваних  згідно із законом запобіжні заходи: громадянину «М» у вигляді цілодобового домашнього арешту; громадянину «Т» у вигляді тримання під вартою .

Відтак відомо, що до чергової частини Борівського ВП Ізюмського ВП ГУНП в Харківській області 2 січня 2019 року надійшла заява від гр. «Т»  про те, що невідомі особи, шляхом пошкодження вікна, проникли до його житла, звідки намагались викрасти гроші та особисті речі, але були помічені та зупинені сторонніми особами, так і не довівши свій злочинний умисел до кінця з причин, що не залежали від їх волі.

Слідчим суддею ухвалено, що на період досудового розслідування підозрюваний «М» залишиться під  цілодобовим домашнім арештом та не має права залишати  місце свого постійного проживання протягом 60 діб  без дозволу слідчого, прокурора.

Підозрюваний «Т» буде утримуватися під вартою в Харківському слідчому  ізоляторі строком  60 днів  протягом яких будуть проводитися слідчі (розшукові) дії в межах строків досудового розслідування.

З ухвалами слідчого судді за №614/10/19, №1-кс/614/11/19; №614/10/19, №1-кс/614/12/19 можна ознайомитися  в Єдиному державному реєстрі судових рішень за посиланням  http://reyestr.court.gov.ua/ .

За повідомленням прес-служби суду