Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Справи, які розглядатимуться Білопільським районним судом Сумської області протягом 8 – 11 січня 2019 року та можуть становити суспільний інтерес

08 січня 2019, 09:42

10:00  9 січня 2019 року – справа стосовно громадянина Ф., обвинуваченого в умисному вбивстві.

Головуючий суддя – Кліщ О.В., судді - Терещенко О.І., Свиргуненко Ю.М.

Пошук процесуальних рішень по даній справі можна здійснити в Єдиному державному реєстрі судових рішень за №574/718/18.

Для інформації: особа обвинувачується в тому, що перебуваючи в стані наркотичного сп’яніння, з мотивів особистої неприязні, умисно наніс своєму діду не менше 13 ударів руками, ногами, металевою кочергою та іншими невстановленими в ході слідства тупими твердими предметами, від чого останній помер на місці події (частина перша статті 115 Кримінального кодексу України).

Крім того, Ф. також обвинувачується в незаконному придбанні, виготовленні та зберіганні наркотичних засобів без мети збуту (частина перша статті 309 Кримінального кодексу України).

14:00 9 січня 2019 року – справа стосовно громадянина М., який обвинувачується в умисному вбивстві.

 Головуючий суддя – Свиргуненко Ю.М., судді Терещенко О.І., Замченко А.О.

 Пошук процесуальних рішень по даній справі можна здійснити в Єдиному державному реєстрі судових рішень за №573/1682/18.

Для інформації: особа обвинувачується в тому, що 16 червня 2018 року в с. Вири, Білопільського району, Сумської області в ході сварки М. умисно наніс удар скляною пляшкою в область голови С. Не зупиняючись на скоєному М. умисно наніс дерев’яною лавкою вагою 13 кг удари по голові С., від чого останній помер на місці події.

14:00 10 січня 2019 року - справа  стосовно колишнього оперуповноваженого відділу боротьби з етнічними організованими злочинними групами і злочинними організаціями з міжнародними зв’язками УКР УМВС України в Сумській області Г., обвинуваченого за частина третя статті 368 Кримінального кодексу України.

Головуючий суддя – Терещенко О.І.

Пошук процесуальних рішень по даній справі можна здійснити в Єдиному державному реєстрі судових рішень за №574/109/16-к.

Для інформації: особа обвинувачується в одержанні неправомірної вигоди, поєднаної з вимаганням цієї вигоди у значному розмірі від Х. і повторному одержанні неправомірної вигоди, поєднаної з вимаганням неправомірної вигоди у значному розмірі від Я.

11:00 11 січня 2019 року -  справа відносно колишніх прокурора прокуратури м. Сум С. і слідчої слідчого відділу Сумського МВ УМВС України в Сумській області П., обвинувачених за частиною другою статті 372 Кримінального кодексу України.

Головуючий суддя – Терещенко О.І.

Пошук процесуальних рішень по даній справі можна здійснити в Єдиному державному реєстрі судових рішень за №591/983/16-к.

Для інформації: колишній прокурор прокуратури м. Сум С. обвинувачується в тому, що своїми умисними діями, які полягали в притягненні 27 січня 2014 року завідомо невинуватих Т.О., Т.Ю. і 28 січня 2014 року завідомо невинуватого К. до кримінальної відповідальності, поєднане з обвинуваченням у вчиненні тяжкого злочину, а також поєднане з іншою фальсифікацією, вчинив злочин, передбачений частиною другою статті 372 Кримінального кодексу України.

Колишня слідча слідчого відділу Сумського МВ УМВС України в Сумській області П. своїми умисними діями, які полягали у притягненні 27 січня 2014 року завідомо невинного Т. до кримінальної відповідальності, поєднане з обвинуваченням у вчиненні тяжкого злочину, а також поєднане з іншою фальсифікацією, вчинила злочин, передбачений частиною другою статті 372 Кримінального кодексу України.

 

За повідомленням прес-служби суду