Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

8 років позбавлення волі за скоєння умисного вбивства

03 грудня 2018, 13:22

30 листопада 2018 року, Роздільнянський районний суд Одеської області у складі: судді доповідача: Ільяшук А.В., суддів:Бобровська І.В., Панчука А.І., дослідивши всі матеріали справи, визнали М. винуватим у вчиненні злочину, передбаченого частиною першою статті 115 Кримінального кодексу України і призначили йому покарання у вигляді позбавлення волі строком на 8 (вісім) років.

Інформаційно:  14 липня 2018 року, біля 10:30, громадянин М., прогулюючись по селищу, зустрів свого знайомого К., 25.06.1959 року народження, якому запропонував розпити алкогольні напої, на що останній погодився. Зайшовши до квартири, М. та К., пройшли до кухні, де присіли за стіл та почали вживати алкогольні напої у вигляді горілки. Приблизно через 10 хвилин М. в ході бесіди з К., згадав, що начебто останній місяць тому назад, вкрав в нього мобільний телефон, на підґрунті чого виник словесний конфлікт, в ході якого М. кулаком наніс удар по обличчю К., надалі М. наніс удар лобовою частиною голови по обличчю К., від якого останній впав на підлогу в дверному проході.

            В цей же час у М. виник злочинний намір на умисне заподіяння смерті знайомому К. Реалізуючи свій умисел, М., забіг до кухні, схопив ніж та наніс 3-4 удари в область шиї лежачому на підлозі громадянину К., від чого останній помер на місці події.

 

Звертаємо увагу, що вирок суду ще не набрав законної сили.

 

За повідомленням прес-служби суду